ENVY THERAPY® Brightening ja Hydrating Seerumi

Tehokas ihoa kirkastava seerumi, joka on suunniteltu ihon pigmenttimuutosten hoitamiseen. Seerumi on täyteläinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia, 94% luonnollien. Ei sisällä kemikaaleja kuten silikoneja, hajusteita tai väriaineita. Tällä seerumilla on laserkuorinnan kaltainen vaikutus iholle. Kun käytät seerumia säännöllisesti, saavutat näkyvän ihonvärin tasoittumisen ja kirkastumisen. Iho on kuulas, kosteutettu, joustavampi, tasaisempi ja ravittu. BRIGHT OLEOACTIF® kirkastaa ihoa ja vähentää hyperpigmentaatiota, C-vitamiini (Et-Vc) ™ vapauttaa vapaita radikaaleja, Oil Inca Inchi® uudistaa ihoa ja taistelee tulehduksia vastaan, rypäleistä peräisin oleva öljy pehmentää ihoa, E-vitamiini suojaa UV-säteilyltä ja pantenolihydraatit uudistavat ihoa.

Koko: 30ml

Paras kosteusseerumi Envy Therapy®Sekoitamme usein kuiva ihon ja kosteusköyhän iho. Kuivasta ihosta puuttuu luonnollista rasvaa kun taas kosteusköyhä iho tarvitsee kosteutusta.

Kosteusköyhä iho on usein myös herkkä,samea tai jopa hilseilevä.

Tämä seerumi tukee ihosolujen uusiutumista sekä luonnollisen rasvalipidikerroksen muodostumista. Ravitsee, kosteuttaa ja auttaa häivyttämään kosteuden puutteesta johtuvia juonteita.

Sisältää 94% luonnollisia ainesosia.

Koko: 30ml

Toimitusaika: 7-10 päivää

159.00 €