OXYGENEO+ kasvohoito

OXYGENEO+™ TRIPOLLAR RF 

OxyGeneo+ on uuden sukupolven happikuorinta, johon voidaan yhdistää myös Tripollar-radiofrekvenssihoito. Kaikki ihotyypit hyötyvät tästä innovatiivisesta, tehokkaasta ja hellävaraisesta happikuorinnasta. Toisin kuin muut happikuorinnat OxyGeneo+ pystyy aktivoimaan happea ihossa pintaa syvemmältä ja näin parantamaan ihon kuntoa ja ulkonäköä monipuolisesti.
Laitteen teknologiassa Capsugen™-kapselin ja hoitogeelin avulla ihon pinnalle viedään hiilidioksidikuplia, jotka puhjetessaan rikastuttavat ihon luonnollista happipitoisuutta. Tämän Bohrin-efektiksi kutsutun fysiologisen reaktion johdosta hoidetun alueen kudosten happipitoisuus kasvaa, verenkierto lisääntyy ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. Samalla ihoon imeytyy hoitavia aktiiviaineita: hyaluronihappoa, peptidejä ja antioksidantteja 

Happikuorinnan jälkeen iholle voidaan tehdä Tripollar-radiofrekvenssihoito, joka stimuloi ihon kollageenia ja näin kiinteyttää ihoa. 

Tuloksia näkyy jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sarjahoidon vaikutukset näkyvät ihon aineenvaihdunnan lisääntymisenä, joka vaikuttaa kollageenin muodostumiseen.
OxyGeneo+ Happikuorinnan tulokset näkyvät välittömästi ihon heleytenä, kirkkautena ja kiinteytenä. 

Hoitolinjoja on kaksi, joista asiantuntijamme valitsee sopivan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan. NeoRevive on ihoa ravitseva hoito ikämuutoksiin. NeoBright ihoa kirkastava ja pigmenttimuutoksia häivyttävä hoito.


Ihotyypistä riippuen OxyGeneo Happikuorinta sopii myös juhlia tai tärkeää päivää edeltäväksi "tuhkimohoitona".


 

TriPollar RF® -hoito Radiotaajuushoitoja (RF) on käytetty turvallisesti ja tehokkaasti lääketieteellisissä laitteissa jo pitkään, ja viimeisen vuosikymmenen aikana RF:stä on tullut yksi esteettisen lääketieteen avainteknologioista. 

Esteettisessä lääketieteessä RF-teknologiaa on käytetty tuloksellisesti mm. ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon. 

TriPollar RF on turvallinen ja miellyttävä hoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. RFvirta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja samalla suojaa ihon pintakerrosta. 

Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia. 

• Välittömät tulokset: kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy jo yhden hoitokerran jälkeen

 • Pitkän aikavälin tulokset: solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu, ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä