Envy Therapy Jälleenmyynti

 ENVY Therapy® 

on kattava 3-tasoinen ihonhoitojärjestelmä Slovakiasta

Aloitamme sarjan maahantuonnin ja etsimme jälleenmyyjiä

Tutustu sarjaamme ja ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

 1.taso kotihoitotuotteet

2.taso kauneushoitolassa tehtävät kasvohoidot

3.taso esteettiset hoidot

Tämä ainutlaatuinen ENVY® Clinicin kehittämä konsepti tarjoaa ammattitaitoisen ratkaisun
ikääntymiseen, kuivaan ihoon, pigmentti muutoksiin ja epäpuhtaaseen ihoon sekä akneen.

Jokainen hoitolinja: Antiaging Brightenig Hydrating Clearing perustuu patentoituun vaikuttavaan aineosaan joka pureutuu hoitamaan tiettyä iho-ongelmaa.

Kosmetiikan yleiset ratkaisut eivät toimi, joten olemme kehittäneet erillisen hoitolinjan kullekin näistä neljästä ongelmasta, jotka perustuvat patentoituun tehoaineeseen, joka korjaa kyseisen ongelman.

Kukin näistä hoitomuodoista koostuu sekä kosmeettisesta että lääketieteellisestä hoidosta kodinhoidon lisäksi, joka luo kattavan ihonhoito- ja hoitojärjestelmän ENVY THERAPY®.

Paras ratkaisu iholle on näiden kolmen hoitotason yhdistäminen, joka on yksilöllisesti suunniteltu ihotyypin ja ihon kunnon mukaan.

Ensimmäisellä tasolla käytetäänkotihoitotuotteita,jotta saadaan joka päivä ENVY THERAPY® tehoaineineet imeytymään iholle.

Toisen tason kauneushoitolassa tehtäviä kasvohoitoja suositellaan 30-40 päivän välein. Näissä hoidoissa imeytämme ultraäänen avulla tehoaineita iholle, sekä teemme tehokkaan ultraääni kuorinnan. Näin varmistamme että iho on mahdollisimman vastaanottavainen seerumien ja voiteiden aktiivisille ainesosille.
Kolmantena tasona on lääketieteellinen tasojossa esteettisen hoidon ammattilainen valitsee ihon tarpeiden mukaisen tehohoidon.Tuotekehittelystä vastaa ihotautilääkäri Zuzana Kozuchová;

"on tärkeää että kosmetiikka todella toimii".

Ihotautilääkärinä hän tapaa eri ikäisiä ihmisiä, jotka ovat voineet jo pitkään kamppailla erilaisten iho-ongelmien kanssa ja ovat yrittäneet ratkaista ongelmia käyttämällä suosittuja ja mainostettuja trendituotteita.

Usein nämä tuotteet eivät kuitenkaan ratkaise ongelmia, vaan saattavat pahentaa tai jopa lisätä ongelmia ihossa.

Väärän ihonhoitotuotteen valitseminen voi aiheuttaa jopa erilaisia ihosairauksia, kuten akne (komedogeeniset raaka-aineet - silikoneja sisältävät tuotteet), perioraalista dermatiittia (liian rasvaiset ja paksut voiteet), pigmenttimuutoksia (parfyymit).

Suositut ja trendikkäät ihonhoitotuotteet valmistetaan usein (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta) ensisijaisesti tyydyttämään aistejamme; voiteen tulee olla pehmeää sekä helposti levittyvää, tehden ihosta sileän. Voiteen täytyy myös tuoksua hyvälle.

Mutta harvat ymmärtävät, että nämä "miellyttävät vaikutukset" syntyvät kemiallisten ainesosien, kuten silikonin, mineraaliöljyjen tai hajusteiden, avulla.Itse tuote menettää alkuperäisen tarkoituksensa ja luo iholle kerroksen, joka estää ihoa hengittämästä, voi ärsyttää ihoa, ja pahimmassa tapauksessa se voi myös aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita.

Nykyään myös luomutuotteet ovat suosittuja koska haluamme välttää kemikaaleja. Luonnollinen biosynteesi ei kuitenkaan ole oikea ratkaisu, koska vaikka luonnnon raaka-aineet ovat entistä hienompia ja hellävaraisempia iholle, niiden vaikutus on monesti liian vähäinen.Lisäksi ne eivät usein sovi allergisille. Paluu luontoon on loistava, mutta pelkillä luonnon raaka-aineilla emme saa näkyviä ja tehokkaita tuloksia. Siksi tutkimuksemme ja kokemuksemme mukaan paras yhdistelmä on luonnon raaka-aineet yhdistettynä aktiivisiin, patentoituihin tehoaineisiin.

Jos etsit todella toimivaa ratkaisua, ei ole tärkeää, onko tuote koostumukseltaan pehmeä, onko se kaunis iholla tai tuoksuuko se hyvältä.On tärkeää, että voimme työskennellä turvallisesti tuotteiden kanssa jotka todella toimivat.

ENVY THERAPY® tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä patentoituja tehoaineita, joilla on tieteellisesti todistettu tehokkuus sekä orgaaniset raaka-aineet puhtaimmassa muodossa ilman mainittuja kemiallisia aineita - silikonit, parabeenit tai hajusteet.

Tuotteemme takaavat korkean hyötysuhteen, jopa 94% orgaanisia ainesosia.Kaikki tuotteet valmistetaan pieninä sarjoina ja ne on testattu dermatologisesti, ne ovat ei-komedogeenisiä ja soveltuvat myös herkälle iholle.

Lyhyesti sanottuna yhdistämme parhaat; luonnon ja tieteellisen tutkimuksen täydellistä ihonhoitoa varten.

Koska kauneus on tiedettä!