SOLLUNA - FACE YOGA CENTER alchemy of anti-aging, fitness, longevity and life transformation

AJANVARAUS HELPOSTI NETISSÄ 24/7

https://timma.fi 

Meistä


TEHOKKAAT JA YKSILÖLLISET KASVOHOIDOT

Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaita palveluita ja tuotteita kauneudenhoitoon sekä erilaisiin iho-ongelmiin.

Teemme jokaisella hoitokerralla kauneuskonsultaation, jossa selvitämme tämän hetken ihonhoidolliset tarpeesi ja toiveesi sekä kauneustavoitteesi. Tämän perusteella suunnittelemme sinulle yksilöllisen ihonhoito-ohjelman parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Selvitämme myös mahdollisten iho-ongelmien ratkaisumahdollisuudet ja laadimme hoito-ohjelman jatkohoitosuosituksineen.

Suosittelemme asiantuntemuksella laajasta tuotevalikoimasta kauneustavoitteesi saavuttamiseen ja ylläpitämiseen parhaiten sopivat kotihoitotuotteet, sekä teemme sinulle yksilöllisen kotihoito-ohjeen.

Käytämme hoidoissa tehokkaita ja turvallisia ammattikosmetiikan hoitosarjoja ja hoitolaitteita, joiden taustalla ovat tiede, tutkimus ja tulokset.


Haluamme tarjota ihonhoitosarja 

ENVY THERAPY®.

ENVY THERAPY® on täydellinen ihonhoito kokonaisuus; se koostuu kotona käytettävistä tuotteista, kauneushoitolassa tehtävistä kasvohoidoista sekä kauneusklinikalla lääkärin tekemästä mesoterapiasta.

ENVY THERAPY® tuotteet koostuvat 94% luonnollisista ainesosista.

Useat ihonhoitotuotteet sisältävät erilaisia kemikaaleja; silikoneja, mineraaliöljyjä, hajusteita sekä väriaineita. Nämä kemikaalit muodostavat ihon pinnalle kalvon, joka estää ihoa hengittämästä, ja joka voi aiheuttaa iholle ärsytystä sekä allergisia reaktioita. ENVY THERAPY® tuotteet eivät sisällä näitä kemikaaleja.
ENVY THERAPY® Brightening Seerumi 89e

Tehokas ihoa kirkastava seerumi, joka on suunniteltu ihon pigmenttimuutosten hoitamiseen. Seerumi on täyteläinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia, 94% luonnollien. Ei sisällä kemikaaleja kuten silikoneja, hajusteita tai väriaineita. 

Tilaa seerumi 89€

Varaa kasvohoito 110€

ENVY THERAPY® Antiaging Seerumi 89e 

Emme voi pysäyttää iho ikääntymistä mutta tämän seerumin avulla voimme hidastaa sitä.

94% luonnollisia ainesosia sisältävä seerumi kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa juonteita.

Sisältää mm. ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa,

kiinteyttävää merikollageenia.

                 Tilaa seerumi 89€

                 Varaa kasvohoito 110€ENVY THERAPY® Hydrating Seerumi 79e

Sekoitamme usein kuiva ihon ja kosteusköyhän iho. Kuivasta ihosta puuttuu luonnollista rasvaa kun taas kosteusköyhä iho tarvitsee kosteutusta. 

Kosteusköyhä iho on usein myös herkkä,samea tai jopa hilseilevä.

Tämä seerumi tukee ihosolujen uusiutumista sekä luonnollisen rasvalipidikerroksen muodostumista. Ravitsee, kosteuttaa ja auttaa häivyttämään kosteuden puutteesta johtuvia juonteita.

Sisältää 94% luonnollisia ainesosia.

Tilaa seerumi 79€

Varaa kasvohoito 110€


ENVY THERAPY® Clearing Seerumi 72€, 

Ihon epäpuhtaus ja akne johtuvat nuorilla yleesä hormonitoiminnasta sekä talin liikaerityksestä.

Aikuisen iholle tätä ongelmaa aiheuttavat monet eri syyt; hormonit, lääkitykset, suolisto-oireet, ruoka-aine allergiat, stressi, tupakointi sekä myös väärät ihonhoito tottumukset sekä -tuotteet.

Ärtynyttä ihoa on tärkeää hoitaa hellävaraisesti jotta tulehdus ei pääse leviämään.

Erittäin tärkeää on myös valita hoitotuotteet jotka eivät sisällä ihoa tukkivia aineita, kuten esimerksiki mineraaliöljyjä tai silikoneja.

Tämä seerumi vähentää epäpuhtauksia, normalisoi ihon talintuotantoa sekä rauhoittaa tulehdusta.

Sisältää 94% luonnollisia ainesosia. Ei sisällä ihoa tukkivia kemikaaleja kuten silikoneja tai hajusteita.

Tilaa seerumi 72e

Varaa kasvohoito 110e